ЗАМ.-ШЕФЪТ НА СВЕТОВНАТА БАНКА ПРОВЕРИ РАБОТАТА ПО МЕТРОТО
окт 08, 2013

"До края на 2015 година, в София трябва да имаме повече от 8 км нови метролинии”, заяви Фандъкова по време на инспекция на работата по изграждането на метрото в столичния квартал Младост. Тя беше там заедно с вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ), който е на работно посещение в София. Фандъкова разходи Михай Танасеску из някои от обектите, които се финансират със средства на банката – кръстовището на Телевизионна кула, както и частта на метрото, финансирана от банката. Заедно с това тя му показа и как върви работния процес по 14-І и 15-І метростанция в кв. Младост. В момента се измества съществуващата канализация в района, както и водопроводите. Изгражда се арматурата, върху която лежи бетона на тунела и топлопровод. Успоредно с това се прави разширението и цялостната реконструкция на бул. Александър Малинов, който ще е преобразен и с още една допълнителна лента.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече