XIII ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ „СТРАТЕГИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ИНВЕСТИЦИИ 2018 – КОХЕЗИЯ И СВЪРЗАНОСТ“
фев 28, 2018

Тринадесетото издание на годишната конференция в сферата на стратегическата инфраструктура и инвестициите в България се проведе на 27 февруари 2018 г. в зала  Sofia Event Center. Организатор на мероприятието беше ГРАДЪТ Медиа Груп, а ДЖИ ПИ ГРУП АД бе основен спонсор. Тазгодишният форум беше фокусиран върху състоянието, развитието, финансирането и инвестициите в сектор свързаност. Представители на ресорните министерства и агенции, водещи експерти и бизнеса обсъдиха състоянието и предизвикателствата на стратегически инфраструктурни проекти, организацията на работа и качеството на строителството. Бяха дискутирани тенденциите, политиките и стратегиите при планирането и финансирането на транспортната и екологичната  инфраструктура на страната. Работната програма беше разделена на следните панели: европейска перспектива за Западните Балкани, академичен анализ на кохезионната политика и ползите за региона от реализиране на коридор 8, транспорт и транспортна инфраструктура България 2014-2020: Пътища и транспорт и транспортна инфраструктура България 2014-2020: Железници.

Във времето на първото българско председателство на Съвета на ЕС, темата за развитието на инфраструктурата в България беше разгледана от специфичен  ъгъл – свързаност на Европа с Азия, европейска перспектива и свързаност за страните и гражданите от Западните Балкани в период на реформа на кохезионната политика.

 


ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече