СТАЖАНТИТЕ НА “ДЖИ ПИ ГРУП” ПОСЕТИХА ДВА ОТ НАСТОЯЩИТЕ СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТА НА КОМПАНИЯТА В СОФИЯ
авг 22, 2018

Пилотната стажантска програма за 2018 г. „Дай старт на кариерата си в „Джи Пи Груп“ е в разгара си! Днес стажантите, заедно с HR специалиста на компанията Наталия Тулуш, посетиха два от настоящите строителни обекта на компанията – ремонтът на Зона 2 в центъра на града и МС 9 на бул. “Патриарх Евтимий”. В средата на август до 9 МС достигна тунелопробивната машина, създадена специално за третия лъч на метрото. Стажантите се запознаха отблизо със спецификата на работа на машината, методите на тунелостроене и изграждане на станцията. При посещението си на Зона 2 пък студентите бяха поздравени от столичния кмет Йорданка Фандъкова и зам.-кмета Евгени Крусев, които по същото време инспектираха напредъка на строителството на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Граф Игнатиев“. До момента участъкът е с подменена канализация, изградени са нови водопроводни и канализационни отклонения, положени са кабелите на осветлението, изграден е релсовият път по ул. „Граф Игнатиев“ в зоната между бул. „Витоша“ и пл. „Гарибалди“, както и на пл. „Славейков“. Започнато е и възстановяването на фонтана на пл. „Славейков“, като се изграждат нови инженерни връзки, а бронзовата чаша на фонтана е предадена в специализирано ателие за реставрация.

ОЩЕ НОВИНИ

юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече
юни 23, 2021

Стартира изграждането на системи за сигнализация и телекомуникация по железопътната линия Пловдив – Бургас

На 26.04.2021 г. беше подписан Акт Обр. 2а за откриване на строителна линия за обект: „Проектиране и изграждане на системи за сигнализация и телекомуникации по железопътната линия Пловдив – Бургас“.

Прочети повече
апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече