СТАЖАНТИТЕ НА “ДЖИ ПИ ГРУП” ПОСЕТИХА ДВА ОТ НАСТОЯЩИТЕ СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТА НА КОМПАНИЯТА В СОФИЯ
авг 22, 2018

Пилотната стажантска програма за 2018 г. „Дай старт на кариерата си в „Джи Пи Груп“ е в разгара си! Днес стажантите, заедно с HR специалиста на компанията Наталия Тулуш, посетиха два от настоящите строителни обекта на компанията – ремонтът на Зона 2 в центъра на града и МС 9 на бул. “Патриарх Евтимий”. В средата на август до 9 МС достигна тунелопробивната машина, създадена специално за третия лъч на метрото. Стажантите се запознаха отблизо със спецификата на работа на машината, методите на тунелостроене и изграждане на станцията. При посещението си на Зона 2 пък студентите бяха поздравени от столичния кмет Йорданка Фандъкова и зам.-кмета Евгени Крусев, които по същото време инспектираха напредъка на строителството на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Граф Игнатиев“. До момента участъкът е с подменена канализация, изградени са нови водопроводни и канализационни отклонения, положени са кабелите на осветлението, изграден е релсовият път по ул. „Граф Игнатиев“ в зоната между бул. „Витоша“ и пл. „Гарибалди“, както и на пл. „Славейков“. Започнато е и възстановяването на фонтана на пл. „Славейков“, като се изграждат нови инженерни връзки, а бронзовата чаша на фонтана е предадена в специализирано ателие за реставрация.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече