СТАЖАНТИТЕ НА “ДЖИ ПИ ГРУП” ПОСЕТИХА ДВА ОТ НАСТОЯЩИТЕ СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТА НА КОМПАНИЯТА В СОФИЯ
авг 22, 2018

Пилотната стажантска програма за 2018 г. „Дай старт на кариерата си в „Джи Пи Груп“ е в разгара си! Днес стажантите, заедно с HR специалиста на компанията Наталия Тулуш, посетиха два от настоящите строителни обекта на компанията – ремонтът на Зона 2 в центъра на града и МС 9 на бул. “Патриарх Евтимий”. В средата на август до 9 МС достигна тунелопробивната машина, създадена специално за третия лъч на метрото. Стажантите се запознаха отблизо със спецификата на работа на машината, методите на тунелостроене и изграждане на станцията. При посещението си на Зона 2 пък студентите бяха поздравени от столичния кмет Йорданка Фандъкова и зам.-кмета Евгени Крусев, които по същото време инспектираха напредъка на строителството на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Граф Игнатиев“. До момента участъкът е с подменена канализация, изградени са нови водопроводни и канализационни отклонения, положени са кабелите на осветлението, изграден е релсовият път по ул. „Граф Игнатиев“ в зоната между бул. „Витоша“ и пл. „Гарибалди“, както и на пл. „Славейков“. Започнато е и възстановяването на фонтана на пл. „Славейков“, като се изграждат нови инженерни връзки, а бронзовата чаша на фонтана е предадена в специализирано ателие за реставрация.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече