СТАЖАНТИТЕ НА “ДЖИ ПИ ГРУП” ПОСЕТИХА ДВА ОТ НАСТОЯЩИТЕ СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТА НА КОМПАНИЯТА В СОФИЯ
авг 22, 2018

Пилотната стажантска програма за 2018 г. „Дай старт на кариерата си в „Джи Пи Груп“ е в разгара си! Днес стажантите, заедно с HR специалиста на компанията Наталия Тулуш, посетиха два от настоящите строителни обекта на компанията – ремонтът на Зона 2 в центъра на града и МС 9 на бул. “Патриарх Евтимий”. В средата на август до 9 МС достигна тунелопробивната машина, създадена специално за третия лъч на метрото. Стажантите се запознаха отблизо със спецификата на работа на машината, методите на тунелостроене и изграждане на станцията. При посещението си на Зона 2 пък студентите бяха поздравени от столичния кмет Йорданка Фандъкова и зам.-кмета Евгени Крусев, които по същото време инспектираха напредъка на строителството на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Граф Игнатиев“. До момента участъкът е с подменена канализация, изградени са нови водопроводни и канализационни отклонения, положени са кабелите на осветлението, изграден е релсовият път по ул. „Граф Игнатиев“ в зоната между бул. „Витоша“ и пл. „Гарибалди“, както и на пл. „Славейков“. Започнато е и възстановяването на фонтана на пл. „Славейков“, като се изграждат нови инженерни връзки, а бронзовата чаша на фонтана е предадена в специализирано ателие за реставрация.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече