СТАРТИРА СТРОЕЖЪТ НА НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА В СОФИЯ
апр 23, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД започва работа по нов проект – уютна жилищна сграда в район Витоша, квартал Павлово, ул.“Ал.С.Пушкин“30. Изпълнението на строително-монтажните работи предвижда сградата да се състои от подземен етаж с гаражи за 19 автомобила и мазета за всеки апартамент. РЗП е 1862,97 кв. м., като 17 апартамента ще бъдат разпределени на 6 надземни етажа .

На нивото на партера, от страната на ул. „Пушкин“ ще бъде разположен магазин с площ над 90 м2. Входът за живеещите в сградата ще бъде позициониран от северната страна, като ще се минава покрай портиер.

Конструкцията на сградата е стоманобетонна, монолитна, безгредова  с фундаментна плоча и междуетажни плочи с дебелина 25см. Околните външни стени ще бъдат изпълнени също от стоманобетон с цел допълнително подсигуряване скелета на сградата. Отоплението е решено чрез индивидуални газови котли във всеки апартамент и коаксиални димоотводни и въздухосмукателни комини.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече