СТАРТИРА СТРОЕЖЪТ НА НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА В СОФИЯ
апр 23, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД започва работа по нов проект – уютна жилищна сграда в район Витоша, квартал Павлово, ул.“Ал.С.Пушкин“30. Изпълнението на строително-монтажните работи предвижда сградата да се състои от подземен етаж с гаражи за 19 автомобила и мазета за всеки апартамент. РЗП е 1862,97 кв. м., като 17 апартамента ще бъдат разпределени на 6 надземни етажа .

На нивото на партера, от страната на ул. „Пушкин“ ще бъде разположен магазин с площ над 90 м2. Входът за живеещите в сградата ще бъде позициониран от северната страна, като ще се минава покрай портиер.

Конструкцията на сградата е стоманобетонна, монолитна, безгредова  с фундаментна плоча и междуетажни плочи с дебелина 25см. Околните външни стени ще бъдат изпълнени също от стоманобетон с цел допълнително подсигуряване скелета на сградата. Отоплението е решено чрез индивидуални газови котли във всеки апартамент и коаксиални димоотводни и въздухосмукателни комини.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече