СТАРТИРА СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА НА ДЖИ ПИ ГРУП АД ЗА 2018Г
юли 11, 2018

Успешно стартира стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД за 2018 г. Компанията инвестира дългосрочно в обучение на млади специалисти, още докато са в университета, чрез осигуряване на стаж и опит в реална, интересна и активна работна среда.

Стажът е тримесечен, платен и с възможност за удължаване на срока на обучение според представянето на стажанта и потребностите на отдела, в който се провежда практиката. На всеки стажант е осигурен персонален наставник (ментор) и възможност да участва в работните и социални процеси в работеща компания.


След успешно приключване на програмата, студентите ще получат сертификат за преминат стаж и възможността да станат част от екипа на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД е насочена към амбицирани студенти, желаещи да приложат наученото на практика и да успеят в сферата на строителството. Програмата им дава шанс да усетят работната атмосфера в изключително динамична компания с много сфери на дейност в строителството и така да положат основите на успешната кариера.


ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече