СТАРТИРА СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА НА ДЖИ ПИ ГРУП АД ЗА 2018Г
юли 11, 2018

Успешно стартира стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД за 2018 г. Компанията инвестира дългосрочно в обучение на млади специалисти, още докато са в университета, чрез осигуряване на стаж и опит в реална, интересна и активна работна среда.

Стажът е тримесечен, платен и с възможност за удължаване на срока на обучение според представянето на стажанта и потребностите на отдела, в който се провежда практиката. На всеки стажант е осигурен персонален наставник (ментор) и възможност да участва в работните и социални процеси в работеща компания.


След успешно приключване на програмата, студентите ще получат сертификат за преминат стаж и възможността да станат част от екипа на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД е насочена към амбицирани студенти, желаещи да приложат наученото на практика и да успеят в сферата на строителството. Програмата им дава шанс да усетят работната атмосфера в изключително динамична компания с много сфери на дейност в строителството и така да положат основите на успешната кариера.


ОЩЕ НОВИНИ

юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече
юни 23, 2021

Стартира изграждането на системи за сигнализация и телекомуникация по железопътната линия Пловдив – Бургас

На 26.04.2021 г. беше подписан Акт Обр. 2а за откриване на строителна линия за обект: „Проектиране и изграждане на системи за сигнализация и телекомуникации по железопътната линия Пловдив – Бургас“.

Прочети повече
апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече