СТАРТИРА СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА НА ДЖИ ПИ ГРУП АД ЗА 2018Г
юли 11, 2018

Успешно стартира стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД за 2018 г. Компанията инвестира дългосрочно в обучение на млади специалисти, още докато са в университета, чрез осигуряване на стаж и опит в реална, интересна и активна работна среда.

Стажът е тримесечен, платен и с възможност за удължаване на срока на обучение според представянето на стажанта и потребностите на отдела, в който се провежда практиката. На всеки стажант е осигурен персонален наставник (ментор) и възможност да участва в работните и социални процеси в работеща компания.


След успешно приключване на програмата, студентите ще получат сертификат за преминат стаж и възможността да станат част от екипа на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД е насочена към амбицирани студенти, желаещи да приложат наученото на практика и да успеят в сферата на строителството. Програмата им дава шанс да усетят работната атмосфера в изключително динамична компания с много сфери на дейност в строителството и така да положат основите на успешната кариера.


ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече