СТАРТИРА СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА НА ДЖИ ПИ ГРУП АД ЗА 2018Г
юли 11, 2018

Успешно стартира стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД за 2018 г. Компанията инвестира дългосрочно в обучение на млади специалисти, още докато са в университета, чрез осигуряване на стаж и опит в реална, интересна и активна работна среда.

Стажът е тримесечен, платен и с възможност за удължаване на срока на обучение според представянето на стажанта и потребностите на отдела, в който се провежда практиката. На всеки стажант е осигурен персонален наставник (ментор) и възможност да участва в работните и социални процеси в работеща компания.


След успешно приключване на програмата, студентите ще получат сертификат за преминат стаж и възможността да станат част от екипа на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Стажантската програма на ДЖИ ПИ ГРУП АД е насочена към амбицирани студенти, желаещи да приложат наученото на практика и да успеят в сферата на строителството. Програмата им дава шанс да усетят работната атмосфера в изключително динамична компания с много сфери на дейност в строителството и така да положат основите на успешната кариера.


ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече