РЕМОНТ НА ПГСС „ЦАРИЦА ЙОАННА“ В ГРАД ПАЗАРДЖИК
яну 15, 2018

През тази седмица ДЖИ ПИ ГРУП АД ще открие строителна площадка на обект "Професионална гимназия по селско стопанство" Царица Йоанна "в гр. Пазарджик. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проекта "Насърчаване на дейностите по инженеринг, проектиране, изграждане и осъществяване на авторски надзор при изпълнение на проекта:" Подобряване на качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС Царица Йоанна ", Гр. Пазарджик. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основна ремонт на вътрешността на сградата и оборудване на учебните кабинети, мерки за повишаване енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма) и ремонт на покрива, подмяна на електрическата инсталация, ремонт на парна инсталация и реновиране на дворното пространство.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече