РЕМОНТ НА ПГСС „ЦАРИЦА ЙОАННА“ В ГРАД ПАЗАРДЖИК
яну 15, 2018

През тази седмица ДЖИ ПИ ГРУП АД ще открие строителна площадка на обект "Професионална гимназия по селско стопанство" Царица Йоанна "в гр. Пазарджик. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проекта "Насърчаване на дейностите по инженеринг, проектиране, изграждане и осъществяване на авторски надзор при изпълнение на проекта:" Подобряване на качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС Царица Йоанна ", Гр. Пазарджик. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основна ремонт на вътрешността на сградата и оборудване на учебните кабинети, мерки за повишаване енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма) и ремонт на покрива, подмяна на електрическата инсталация, ремонт на парна инсталация и реновиране на дворното пространство.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече