РЕМОНТ НА ПГСС „ЦАРИЦА ЙОАННА“ В ГРАД ПАЗАРДЖИК
яну 15, 2018

През тази седмица ДЖИ ПИ ГРУП АД ще открие строителна площадка на обект "Професионална гимназия по селско стопанство" Царица Йоанна "в гр. Пазарджик. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проекта "Насърчаване на дейностите по инженеринг, проектиране, изграждане и осъществяване на авторски надзор при изпълнение на проекта:" Подобряване на качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС Царица Йоанна ", Гр. Пазарджик. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основна ремонт на вътрешността на сградата и оборудване на учебните кабинети, мерки за повишаване енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма) и ремонт на покрива, подмяна на електрическата инсталация, ремонт на парна инсталация и реновиране на дворното пространство.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече