РЕМОНТ НА ПГСС „ЦАРИЦА ЙОАННА“ В ГРАД ПАЗАРДЖИК
яну 15, 2018

През тази седмица ДЖИ ПИ ГРУП АД ще открие строителна площадка на обект "Професионална гимназия по селско стопанство" Царица Йоанна "в гр. Пазарджик. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проекта "Насърчаване на дейностите по инженеринг, проектиране, изграждане и осъществяване на авторски надзор при изпълнение на проекта:" Подобряване на качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС Царица Йоанна ", Гр. Пазарджик. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основна ремонт на вътрешността на сградата и оборудване на учебните кабинети, мерки за повишаване енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма) и ремонт на покрива, подмяна на електрическата инсталация, ремонт на парна инсталация и реновиране на дворното пространство.

ОЩЕ НОВИНИ

окт 15, 2020

Георги Василев: Доброволчеството е пример, от който трябва да се поучим

На церемонията "Достойните българи" председателят на борда на директорите на „Джи Пи Груп“ АД Георги Василев отличи Едуард Монов от Неделино за всеотдайно доброволчество.

Прочети повече
сеп 23, 2020

Георги Василев: Стараем се да сме в крак с тенденциите

Като социално отговорна компания, „Джи Пи Груп“ се старае да бъде в крак с налагащите се „нови“ тенденции. Направихме всичко възможно на строителните ни обекти да осигурим подходящи условия за работа на работниците.

Прочети повече
сеп 18, 2020

Георги Василев: Строителството е двигател на развитието

Държавните поръчки ще продължават да са най-значителния фактор за ръст в бранша

Прочети повече