РЕКОНСТРУКЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ПЪТ КАЛУГЕРОВО – ВИДРАРЕ – ДЖУРОВО
юни 27, 2014

Реконструкция и рехабилитация на общински път SFO1471: /III- 308/ – Калугерово – Видраре – Джурово

Възложител: Община Правец

Главен изпълнител на СМР: „Джи Пи Груп“ ООД

Предвидени за изпълнение са строително–монтажни работи за уширяване на проектния габарит на пътя, изграждане на облицовани и земни канавки за отводняване на пътното платно. В проекта е заложено и изграждане на два нови водостока, както и укрепване на регистрирани свлачищни зони с габиони. Във връзка с изпълняване на проекта за отводняване се променя и нивелетата, изпълнение на бетонови риголи с бетонови бордюри, както и напречните наклони на пътя. За тази цел ще се изпълни нивелетно фрезоване от 12 000 м2. Износоустойчивият асфалт за крайно покритие е 72 000 м2.


ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече