ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В ГРАД ПЪРВОМАЙ ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАНА
яну 29, 2018

На 24.01.2018г.  ДЖИ ПИ ГРУП АД започна строително-ремонтни дейности на обект ПГСС „Васил Левски“ в гр. Първомай. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проект „Възлагане на дейности по инженеринг, проектиране, строителство и осъществяване на авторски надзор, при изпълнение на проект: „Подобряване качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС „Васил Левски“, гр. Първомай. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основен ремонт на вътрешността на сградата, мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма, монтиране на интегрирана топлоизолационна система по фасадите на сградата), подмяна на електрическата инсталация, реновиране на дворното осветление, изграждане на пожарооповестителна инсталация, подмяна на осветителните тела с цел нормирана осветеност във всички помещения и др. Проектът е финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020г. , съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Гости на събитието бяха кмета на община Първомай и председател на Училищното настоятелство Ангел Папазов, заместник-кметове, представители на изпълнителя  Обединение „Профгруп ПГСС 2017”, където ДЖИ ПИ ГРУП АД е водещ партньор и др.


ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече