ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В ГРАД ПЪРВОМАЙ ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАНА
яну 29, 2018

На 24.01.2018г.  ДЖИ ПИ ГРУП АД започна строително-ремонтни дейности на обект ПГСС „Васил Левски“ в гр. Първомай. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проект „Възлагане на дейности по инженеринг, проектиране, строителство и осъществяване на авторски надзор, при изпълнение на проект: „Подобряване качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС „Васил Левски“, гр. Първомай. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основен ремонт на вътрешността на сградата, мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма, монтиране на интегрирана топлоизолационна система по фасадите на сградата), подмяна на електрическата инсталация, реновиране на дворното осветление, изграждане на пожарооповестителна инсталация, подмяна на осветителните тела с цел нормирана осветеност във всички помещения и др. Проектът е финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020г. , съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Гости на събитието бяха кмета на община Първомай и председател на Училищното настоятелство Ангел Папазов, заместник-кметове, представители на изпълнителя  Обединение „Профгруп ПГСС 2017”, където ДЖИ ПИ ГРУП АД е водещ партньор и др.


ОЩЕ НОВИНИ

окт 15, 2020

Георги Василев: Доброволчеството е пример, от който трябва да се поучим

На церемонията "Достойните българи" председателят на борда на директорите на „Джи Пи Груп“ АД Георги Василев отличи Едуард Монов от Неделино за всеотдайно доброволчество.

Прочети повече
сеп 23, 2020

Георги Василев: Стараем се да сме в крак с тенденциите

Като социално отговорна компания, „Джи Пи Груп“ се старае да бъде в крак с налагащите се „нови“ тенденции. Направихме всичко възможно на строителните ни обекти да осигурим подходящи условия за работа на работниците.

Прочети повече
сеп 18, 2020

Георги Василев: Строителството е двигател на развитието

Държавните поръчки ще продължават да са най-значителния фактор за ръст в бранша

Прочети повече