ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В ГРАД ПЪРВОМАЙ ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАНА
яну 29, 2018

На 24.01.2018г.  ДЖИ ПИ ГРУП АД започна строително-ремонтни дейности на обект ПГСС „Васил Левски“ в гр. Първомай. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проект „Възлагане на дейности по инженеринг, проектиране, строителство и осъществяване на авторски надзор, при изпълнение на проект: „Подобряване качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС „Васил Левски“, гр. Първомай. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основен ремонт на вътрешността на сградата, мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма, монтиране на интегрирана топлоизолационна система по фасадите на сградата), подмяна на електрическата инсталация, реновиране на дворното осветление, изграждане на пожарооповестителна инсталация, подмяна на осветителните тела с цел нормирана осветеност във всички помещения и др. Проектът е финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020г. , съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Гости на събитието бяха кмета на община Първомай и председател на Училищното настоятелство Ангел Папазов, заместник-кметове, представители на изпълнителя  Обединение „Профгруп ПГСС 2017”, където ДЖИ ПИ ГРУП АД е водещ партньор и др.


ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече