Откриха новата пречиствателна станция в Чирпан
фев 27, 2021

На официална церемония в гр. Чирпан днес беше открита новата пречиствателна станция за отпадни води, чийто главен изпълнител е „Джи Пи Груп“ АД като част от ДЗЗД „Аква Еко Чирпан“. ПСОВ Чирпан е нова станция за отпадъчни води, оразмерена за 19 641 еквивалент жители и водно количество от 112 литра за час. 


По време на церемонията кметът на Чирпан Ивайло Крачолов коментира, че винаги е добре, когато сложен проект е завършен качествено и в срок. Той благодари на фирмата изпълнител. Тони Йорданов, проектов мениджър в Джи Пи Груп АД заяви, че виждаме ефекта от работата и усилията, които са положени. „Беше сложен проект с множество изпитания“, коментира той.
След откриването на пречиствателната станция на инспекция в града дойде и премиерът Бойко Борисов. Той държеше да се запознае с новата UV-технология за обеззаразяване на водите.

Проектът е поредна стъпка към осигуряването на още по-добро качество на живот на жителите на Чирпан. ПСОВ Чирпан е изграден на терен от 14 дка. Тя осигурява включване на близо 70 на сто от населението.

ОЩЕ НОВИНИ

апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече
мар 02, 2021

Тунел “Железница” бе прокопан с голяма точност

Двете тръби на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“ са пробити. За малко повече от година без разминавания сбойката е факт.

Прочети повече
фев 27, 2021

Откриха новата пречиствателна станция в Чирпан

На официална церемония в гр. Чирпан днес беше открита новата пречиствателна станция за отпадни води, чийто главен изпълнител е „Джи Пи Груп“ АД като част от ДЗЗД „Аква Еко Чирпан“.

Прочети повече