ОТКРИХА НОВАТА МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА В СВИЛЕНГРАД
сеп 18, 2014

На 15-ти септември 2014 в Свиленград беше открита новата спортна зала, изградена от GP Group с възложител община Свиленград. Откриването започна с приветствие към гражданите на Свиленград, освещаване на залата и спортно шоу на спортни клубове и школи от града. Присъстваха официални лица от администрацията, депутати и кандидат депутати, видни личности. Лентата преряза г-н Бойко Борисов.

Обектът е с площ от 4150 кв.м., като светлата височина над игрището е 13,0 м. Залата е подходяща за хандбал, футбол на малки вратички, волейбол, баскетбол, тенис на корт, спортна и художествена гимнастика, борба, бокс, бойни изкуства и много други спортове. Зрителските трибуни са с капацитет 1025 седящи места, като 8 места са за зрители в инвалидни колички.

Допълнително залата разполага и с помещения за лекар, 4 съблекални, съблекални за треньори и съдийски състав, фитнес, зала за танци, сауна. Паркоместата в непосредствена близост са 155, от които 14 са за хора с увреждане. Спортното съоръжение отговаря на всички изисквания за провеждането на национални и международни състезания и спортни прояви.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече