ОТКРИХА НОВАТА МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА В СВИЛЕНГРАД
сеп 18, 2014

На 15-ти септември 2014 в Свиленград беше открита новата спортна зала, изградена от GP Group с възложител община Свиленград. Откриването започна с приветствие към гражданите на Свиленград, освещаване на залата и спортно шоу на спортни клубове и школи от града. Присъстваха официални лица от администрацията, депутати и кандидат депутати, видни личности. Лентата преряза г-н Бойко Борисов.

Обектът е с площ от 4150 кв.м., като светлата височина над игрището е 13,0 м. Залата е подходяща за хандбал, футбол на малки вратички, волейбол, баскетбол, тенис на корт, спортна и художествена гимнастика, борба, бокс, бойни изкуства и много други спортове. Зрителските трибуни са с капацитет 1025 седящи места, като 8 места са за зрители в инвалидни колички.

Допълнително залата разполага и с помещения за лекар, 4 съблекални, съблекални за треньори и съдийски състав, фитнес, зала за танци, сауна. Паркоместата в непосредствена близост са 155, от които 14 са за хора с увреждане. Спортното съоръжение отговаря на всички изисквания за провеждането на национални и международни състезания и спортни прояви.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече