ОСНОВЕН РЕМОНТ НА СУ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ” В ГР .ШУМЕН
яну 10, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД сключи договор с Община Шумен за извършване на строително-монтажни работи при реализацията на обект: "Реконструкция / основно ремонт и внедряване на енергоспестяващи мерки на СУ" Васил Левски ". Проектът ще бъде реализиран в рамките на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще включва: подмяна на хидроизолация на покрива; нова тухлена зидария; подмяна на обшивка от поцинкована ламарина при олуците на сградата, ремонт на комини и отвори в покрива, подмяна на вътрешни и външни врати и прозорци, изграждане на топлоизолационна система върху външните стени, подмяна на водопроводни тръби и др. Освен външна ремонт се предвижда ремонт на стаите и на санитарните помещения, както и реконструкция на асфалтовата настилка по спортни площадки.

Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще осигури рентабилна експлоатация и устойчиво използване в бъдеще.


ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече