ОСНОВЕН РЕМОНТ НА СУ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ” В ГР .ШУМЕН
яну 10, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД сключи договор с Община Шумен за извършване на строително-монтажни работи при реализацията на обект: "Реконструкция / основно ремонт и внедряване на енергоспестяващи мерки на СУ" Васил Левски ". Проектът ще бъде реализиран в рамките на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще включва: подмяна на хидроизолация на покрива; нова тухлена зидария; подмяна на обшивка от поцинкована ламарина при олуците на сградата, ремонт на комини и отвори в покрива, подмяна на вътрешни и външни врати и прозорци, изграждане на топлоизолационна система върху външните стени, подмяна на водопроводни тръби и др. Освен външна ремонт се предвижда ремонт на стаите и на санитарните помещения, както и реконструкция на асфалтовата настилка по спортни площадки.

Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще осигури рентабилна експлоатация и устойчиво използване в бъдеще.


ОЩЕ НОВИНИ

окт 15, 2020

Георги Василев: Доброволчеството е пример, от който трябва да се поучим

На церемонията "Достойните българи" председателят на борда на директорите на „Джи Пи Груп“ АД Георги Василев отличи Едуард Монов от Неделино за всеотдайно доброволчество.

Прочети повече
сеп 23, 2020

Георги Василев: Стараем се да сме в крак с тенденциите

Като социално отговорна компания, „Джи Пи Груп“ се старае да бъде в крак с налагащите се „нови“ тенденции. Направихме всичко възможно на строителните ни обекти да осигурим подходящи условия за работа на работниците.

Прочети повече
сеп 18, 2020

Георги Василев: Строителството е двигател на развитието

Държавните поръчки ще продължават да са най-значителния фактор за ръст в бранша

Прочети повече