ОСНОВЕН РЕМОНТ НА СУ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ” В ГР .ШУМЕН
яну 10, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД сключи договор с Община Шумен за извършване на строително-монтажни работи при реализацията на обект: "Реконструкция / основно ремонт и внедряване на енергоспестяващи мерки на СУ" Васил Левски ". Проектът ще бъде реализиран в рамките на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще включва: подмяна на хидроизолация на покрива; нова тухлена зидария; подмяна на обшивка от поцинкована ламарина при олуците на сградата, ремонт на комини и отвори в покрива, подмяна на вътрешни и външни врати и прозорци, изграждане на топлоизолационна система върху външните стени, подмяна на водопроводни тръби и др. Освен външна ремонт се предвижда ремонт на стаите и на санитарните помещения, както и реконструкция на асфалтовата настилка по спортни площадки.

Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще осигури рентабилна експлоатация и устойчиво използване в бъдеще.


ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече