НАГРАДИ ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА 2018Г.
мар 21, 2018

На 20 март се проведе специалното издание на инициативата „Награди за принос в развитието на българската инфраструктура 2018г.“, което беше част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и беше организирано от Градът медиа груп.

Мероприятието се проведе под егидата на Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и в партньорство с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите и Министерството на енергетиката, и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора.

Целта на инициативата е да се популяризират добрите практики и постиженията на водещите компании и професионалисти. Тя прави преглед и дава публичност на най-добрите успешно завършени проекти в петте основни направления на инфраструктурата: транспортна пътна инфраструктура, транспортна железопътна инфраструктура, екологична инфраструктура, енергийна инфраструктура и градска среда. Проектите, които обхващат периода 1 януари 2016 г. – 31 декември 2017г., бяха оценени от авторитетно жури, включващо представители на Европейската комисия в България, оперативните програми „Транспорт“, „Региони в растеж”, „Околна среда” и др.

На ДЖИ ПИ ГРУП АД беше присъдено два пъти първо място за работата по Софийското метро и Софийския околовръстен път – Западна дъга. Почетните грамоти получиха лично Владимир Житенски – зам. председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор и Стефан Тотев – изпълнителен директор на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече