Министърът на икономиката направи проверка на строителството на помпената станция в Мало Бучино
мар 05, 2020

Министърът на икономиката Емил Караниколов направи проверка на строителството на помпената станция в Мало Бучино. “Джи Пи Груп” АД, като член на Камарата на строителите в България, пое безвъзмездно изпълнението на строителството на съоръжението, което трябва да захрани с вода град Перник. Само за 19 дни вече е изграден нулевият цикъл и помпите са монтирани. Предстои следващата седмица да започнат водните проби.

ОЩЕ НОВИНИ

юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече
юни 23, 2021

Стартира изграждането на системи за сигнализация и телекомуникация по железопътната линия Пловдив – Бургас

На 26.04.2021 г. беше подписан Акт Обр. 2а за откриване на строителна линия за обект: „Проектиране и изграждане на системи за сигнализация и телекомуникации по железопътната линия Пловдив – Бургас“.

Прочети повече
апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече