КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ИНСПЕКТИРА РЕМОНТА НА УЛ. СОЛУНСКА
юли 04, 2018

Кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.кметът по транспорта Евгени Крусев инспектираха ремонта на ул. „Солунска“ по-рано днес. На проверката присъства и кметът на район „Средец“ Мария Ачкова.

Настилката на една от знаковите улици в града вече е с паваж – към момента са положени 333,30 кв. м. в участъка от бул. „Витоша“ до ул. „Христо Белчев“. Приключени са дейностите по пътното платно, като в момента се изпълняват подземните комуникации. В участъка от ул. „Хр. Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“ се работи по възстановяване на паважа на пътното платно, като до момента са изпълнени 512,60 кв.м. паважна настилка и 138,12 м. бордюри.

В участъка от ул. „Ангел Кънчев“ до пл. „Славейков“ в момента се изпълняват демонтажни работи, като планирана дата за изпълнение на обекта при благоприятни метеорологични условия и пълно обезпечение на проектната документация е 13.09.2018 г.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече