КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ИНСПЕКТИРА РЕМОНТА НА УЛ. СОЛУНСКА
юли 04, 2018

Кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.кметът по транспорта Евгени Крусев инспектираха ремонта на ул. „Солунска“ по-рано днес. На проверката присъства и кметът на район „Средец“ Мария Ачкова.

Настилката на една от знаковите улици в града вече е с паваж – към момента са положени 333,30 кв. м. в участъка от бул. „Витоша“ до ул. „Христо Белчев“. Приключени са дейностите по пътното платно, като в момента се изпълняват подземните комуникации. В участъка от ул. „Хр. Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“ се работи по възстановяване на паважа на пътното платно, като до момента са изпълнени 512,60 кв.м. паважна настилка и 138,12 м. бордюри.

В участъка от ул. „Ангел Кънчев“ до пл. „Славейков“ в момента се изпълняват демонтажни работи, като планирана дата за изпълнение на обекта при благоприятни метеорологични условия и пълно обезпечение на проектната документация е 13.09.2018 г.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече