КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ИНСПЕКТИРА РЕМОНТА НА УЛ. СОЛУНСКА
юли 04, 2018

Кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.кметът по транспорта Евгени Крусев инспектираха ремонта на ул. „Солунска“ по-рано днес. На проверката присъства и кметът на район „Средец“ Мария Ачкова.

Настилката на една от знаковите улици в града вече е с паваж – към момента са положени 333,30 кв. м. в участъка от бул. „Витоша“ до ул. „Христо Белчев“. Приключени са дейностите по пътното платно, като в момента се изпълняват подземните комуникации. В участъка от ул. „Хр. Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“ се работи по възстановяване на паважа на пътното платно, като до момента са изпълнени 512,60 кв.м. паважна настилка и 138,12 м. бордюри.

В участъка от ул. „Ангел Кънчев“ до пл. „Славейков“ в момента се изпълняват демонтажни работи, като планирана дата за изпълнение на обекта при благоприятни метеорологични условия и пълно обезпечение на проектната документация е 13.09.2018 г.

ОЩЕ НОВИНИ

юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече
юни 23, 2021

Стартира изграждането на системи за сигнализация и телекомуникация по железопътната линия Пловдив – Бургас

На 26.04.2021 г. беше подписан Акт Обр. 2а за откриване на строителна линия за обект: „Проектиране и изграждане на системи за сигнализация и телекомуникации по железопътната линия Пловдив – Бургас“.

Прочети повече
апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече