КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ИНСПЕКТИРА РЕМОНТА НА УЛ. СОЛУНСКА
юли 04, 2018

Кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.кметът по транспорта Евгени Крусев инспектираха ремонта на ул. „Солунска“ по-рано днес. На проверката присъства и кметът на район „Средец“ Мария Ачкова.

Настилката на една от знаковите улици в града вече е с паваж – към момента са положени 333,30 кв. м. в участъка от бул. „Витоша“ до ул. „Христо Белчев“. Приключени са дейностите по пътното платно, като в момента се изпълняват подземните комуникации. В участъка от ул. „Хр. Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“ се работи по възстановяване на паважа на пътното платно, като до момента са изпълнени 512,60 кв.м. паважна настилка и 138,12 м. бордюри.

В участъка от ул. „Ангел Кънчев“ до пл. „Славейков“ в момента се изпълняват демонтажни работи, като планирана дата за изпълнение на обекта при благоприятни метеорологични условия и пълно обезпечение на проектната документация е 13.09.2018 г.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече