КМЕТЪТ НА АСЕНОВГРАД ПРЕДСТАВИ ПРОГРЕСА ПО РЕМОНТА НА ВИК МРЕЖАТА В ГРАДА
мар 19, 2018

Над 90 процента от водопроводната и канализационна мрежа на Асеновград вече са подновени по проекта за водния цикъл. Това бе огласено на пресконференция, в която участваха ръководството на община Асеновград, представители на екипа за управление на проекта и фирмите изпълнители, в лицето на ДЗЗД „Станимака 2013“, където Джи Пи Груп АД е водещ партньор.

Кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов представи етапите, през които са преминали процедурите по реализирането на най-големия за града екологичен и инфраструктурен проект. „Изпълнението на проекта ще допринесе за намаляване на загубите на питейна вода и подобряване на хигиенните и здравни условия в града, свързване на 100 процента на домакинствата към канализационната мрежа и значително намаляване на замърсителния товар, който се зауства в река Асеница. Пречиствателната станция за отпадни води ще е с капацитет 65 350 жители, като към нея населението ще е свързано на 100 процента”, посочи кметът д-р Караиванов.

Очаква се до есента да бъдат завършени всички строително-ремонтни дейности, а до края на годината да заработи и пречиствателната станция за отпадни води.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече