ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА ДЖИ ПИ ГРУП АД Г-Н ВЛАДИМИР ЖИТЕНСКИ ВРЪЧИ НАГРАДА НА АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ 2018
юли 13, 2018

Владимир Житенски, изпълнителен директор на ДЖИ ПИ ГРУП АД, взе участие като жури в петото юбилейно издание на АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ 2018 – ФИНАЛЪТ и връчи награда в категорията “Градът – Градска среда и инфраструктура”.  В категорията се включиха повече от 35 инженери, архитекти и урбанисти.

Тазгодишното издание на АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ 2018 – ФИНАЛЪТ се проведе на 12 юли 2018г в Sofia Event Center. Събитието бе открито с изложба на над 120 проекта на студенти, млади архитекти и инженери, журиране на живо на номинираните проекти, отличени в четири отделни категории, дискусия за предизвикателствата в бранша, церемония по награждаване и нетуъркинг с компаниите партньори. Организатор на инициативата “АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ“ е “ГРАДЪТ Медиа Груп”, чиято цел е поддържането на комуникация между поколенията професионалисти, създаващи съвременната градска среда.

АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ 2018 – ФИНАЛЪТ се проведе в четири конкурсни категории: “Съвременни тенденции за интериорни и екстериорни решения на търговски обекти”; “Градът – Културно-историческо наследство”; “Градът – Сгради и вътрешни пространства”; “Градът – Градска среда и инфраструктура”. Целта на конкурсите в рамките на академията бе изследването на добрите практики в световен мащаб чрез използването на иновативни решения.

Целта на конкурса „Градът – Градска среда и инфраструктура“ e да се изследват добрите практики в глобален мащаб и чрез използване на иновативни решения да се представят идейни проекти за градски пространства, инфраструктура и нейната трансформация в градската среда.


Тази година наградите в “Академия ГРАДЪТ” са както парични, така и лятна или зимна ваканция за двама и включване в стажантска програма. В рамките на 2018 година бяха връчени и специални първа и втора награда за инженерни проекти. Конкурсите, част от “АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ” 2018, се реализират с подкрепата на спонсори на инициативата.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече