ИНТЕГРИРАН ВОДЕН ПРОЕКТ НА ГР.ПИРДОП
юни 27, 2014

Изграждане на ПСОВ с извън площадкови съоръжения и мрежи, доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа с реконструкция на съпътстваща водопроводна мрежа

Възложител: Община Пирдоп

Главен изпълнител: „Джи Пи Груп“ ООД чрез консорциум „ИНТЕРПРОМ РАЙКОМЕРС КОНСТРАКШЪН 99”

• Дата на започване – 05.04.2012 г.

• Дата на завършване – 01.12.2012 г.

Обекта се финансира по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013” на Министерството на околната среда и водите. Изгражда се битова и дъждовна канализационна мрежа на гр. Пирдоп и подмяна на съпътстващата водопроводна мрежа. Изпълнението на проекта включва изготвяне на работни проекти на база одобрен идеен проект, както и изпълнението им. В проекта е решено подмяна на съществуващите бетонови канализационни тръби с нови полипропиленови. За отвеждане на повърхностните води е предвидена нова дъждовна канализационна мрежа с изграждане на преливни шахти в участъци, в които канализацията ще е от смесен тип. В обхвата на проекта е предвидено и подмяна на съпътстващия на канализационната мрежа водопровод. Общата дължина на трасетата подлежащи на реконструкция и изграждане на нова мрежа е 32 000 метра.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече