ИНТЕГРИРАН ВОДЕН ПРОЕКТ НА ГР.ПИРДОП
юни 27, 2014

Изграждане на ПСОВ с извън площадкови съоръжения и мрежи, доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа с реконструкция на съпътстваща водопроводна мрежа

Възложител: Община Пирдоп

Главен изпълнител: „Джи Пи Груп“ ООД чрез консорциум „ИНТЕРПРОМ РАЙКОМЕРС КОНСТРАКШЪН 99”

• Дата на започване – 05.04.2012 г.

• Дата на завършване – 01.12.2012 г.

Обекта се финансира по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013” на Министерството на околната среда и водите. Изгражда се битова и дъждовна канализационна мрежа на гр. Пирдоп и подмяна на съпътстващата водопроводна мрежа. Изпълнението на проекта включва изготвяне на работни проекти на база одобрен идеен проект, както и изпълнението им. В проекта е решено подмяна на съществуващите бетонови канализационни тръби с нови полипропиленови. За отвеждане на повърхностните води е предвидена нова дъждовна канализационна мрежа с изграждане на преливни шахти в участъци, в които канализацията ще е от смесен тип. В обхвата на проекта е предвидено и подмяна на съпътстващия на канализационната мрежа водопровод. Общата дължина на трасетата подлежащи на реконструкция и изграждане на нова мрежа е 32 000 метра.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече