„ДЖИ ПИ ГРУП“ ВЗЕ УЧАСТИЕ В ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО КОНЕН СПОРТ „КУПА БУРГАС“
авг 24, 2018

На 17 и 18 август, под егидата на Община Бургас, Българската федерация по конен спорт и Клуб по конен спорт „Кан Аспарух“ се състоя осмото издание на международния турнир по конен спорт „Купа Бургас“, където „Джи Пи Груп“ традиционно участва като спонсор. Надпреварата се проведе на конната база в парк „Езеро“. На състезанието мериха сили опитни жокеи с над 120 състезателни коне от над 20 клуба, а във всеки от състезателните дни бяха дадени по над 200 старта. Най-малките участници бяха на по 9 години. „Джи Пи Груп“ връчи специално отличие за отличниците – приз G.P. Group „Най-добър състезател категория „Деца”.

Снимките са предоставени с любезното съдействие на г-н Христо Георгиев, Клуб по конен спорт „Кан Аспарух”.ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече