„ДЖИ ПИ ГРУП“ ВЗЕ УЧАСТИЕ В ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО КОНЕН СПОРТ „КУПА БУРГАС“
авг 24, 2018

На 17 и 18 август, под егидата на Община Бургас, Българската федерация по конен спорт и Клуб по конен спорт „Кан Аспарух“ се състоя осмото издание на международния турнир по конен спорт „Купа Бургас“, където „Джи Пи Груп“ традиционно участва като спонсор. Надпреварата се проведе на конната база в парк „Езеро“. На състезанието мериха сили опитни жокеи с над 120 състезателни коне от над 20 клуба, а във всеки от състезателните дни бяха дадени по над 200 старта. Най-малките участници бяха на по 9 години. „Джи Пи Груп“ връчи специално отличие за отличниците – приз G.P. Group „Най-добър състезател категория „Деца”.

Снимките са предоставени с любезното съдействие на г-н Христо Георгиев, Клуб по конен спорт „Кан Аспарух”.ОЩЕ НОВИНИ

окт 15, 2020

Георги Василев: Доброволчеството е пример, от който трябва да се поучим

На церемонията "Достойните българи" председателят на борда на директорите на „Джи Пи Груп“ АД Георги Василев отличи Едуард Монов от Неделино за всеотдайно доброволчество.

Прочети повече
сеп 23, 2020

Георги Василев: Стараем се да сме в крак с тенденциите

Като социално отговорна компания, „Джи Пи Груп“ се старае да бъде в крак с налагащите се „нови“ тенденции. Направихме всичко възможно на строителните ни обекти да осигурим подходящи условия за работа на работниците.

Прочети повече
сеп 18, 2020

Георги Василев: Строителството е двигател на развитието

Държавните поръчки ще продължават да са най-значителния фактор за ръст в бранша

Прочети повече