ДЖИ ПИ ГРУП АД ЗАПОЧВА ОБНОВЯВАНЕ НА ПЪТЯ ЗА КРУМОВГРАД
юли 06, 2018

Със символична първа копка беше дадено началото на строителните работи по рехабилитацията на 32 км от второкласния път II-59 Момчилград-Крумовград-Ивайловград.

На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, депутати и кметове от региона.

„Джи Пи Груп“, като водещ партньор в Обединение „Път II-59“, е възложено изпълнението на участък с дължина 26,422 км. На цялото трасе ще се изпълни нова асфалтова настилка (общо асфалт – 55 614 т), хоризонтална и вертикална сигнализация, нова предпазна ограда. Ще се iзпълни студено рециклиране на асфалтобетоновата настилка с дебелина на рециклирания пласт 30 см, с площ 150 057 м2. Ще бъдат подменени още 11 467 м бордюри, 7041 м2 тротоари (вкл. ще бъдат направени рампи за хора с увреждания), 22 108 м отводнителни окопи.

ОЩЕ НОВИНИ

юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече
юни 23, 2021

Стартира изграждането на системи за сигнализация и телекомуникация по железопътната линия Пловдив – Бургас

На 26.04.2021 г. беше подписан Акт Обр. 2а за откриване на строителна линия за обект: „Проектиране и изграждане на системи за сигнализация и телекомуникации по железопътната линия Пловдив – Бургас“.

Прочети повече
апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече