ДЖИ ПИ ГРУП АД ЗАПОЧВА ОБНОВЯВАНЕ НА ПЪТЯ ЗА КРУМОВГРАД
юли 06, 2018

Със символична първа копка беше дадено началото на строителните работи по рехабилитацията на 32 км от второкласния път II-59 Момчилград-Крумовград-Ивайловград.

На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, депутати и кметове от региона.

„Джи Пи Груп“, като водещ партньор в Обединение „Път II-59“, е възложено изпълнението на участък с дължина 26,422 км. На цялото трасе ще се изпълни нова асфалтова настилка (общо асфалт – 55 614 т), хоризонтална и вертикална сигнализация, нова предпазна ограда. Ще се iзпълни студено рециклиране на асфалтобетоновата настилка с дебелина на рециклирания пласт 30 см, с площ 150 057 м2. Ще бъдат подменени още 11 467 м бордюри, 7041 м2 тротоари (вкл. ще бъдат направени рампи за хора с увреждания), 22 108 м отводнителни окопи.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече