ДЖИ ПИ ГРУП АД УЧАСТВА В ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ ЗА АМ „ХЕМУС”
май 29, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП взе участие в дискусия “Магистрала “Хемус” – възраждане на Българския север”, посветена на изграждането на магистралата и развитието на Северна България.

„Изграждането на магистрала „Хемус” е изключително важно, защото това ще отключи редица възможности за Северна България: развитие наинфраструктурата, привличане на чуждестранни инвестиции, напредък в икономиката и туризма. Благодарим на „24 часа” за поканата да се включим във форума!”– заяви Йордан Траханов, проектов ръководител в ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Форумът се организира за втора поредна година от вестник „24 часа” в партньорство с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и община Велико Търново. Целта на събитието е да срещне представители на властта и бизнеса и да насърчи диалога помежду ми за изграждането на АМ „Хемус” и възможностите за Северна България.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече