ДЖИ ПИ ГРУП АД УЧАСТВА В ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ ЗА АМ „ХЕМУС”
май 29, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП взе участие в дискусия “Магистрала “Хемус” – възраждане на Българския север”, посветена на изграждането на магистралата и развитието на Северна България.

„Изграждането на магистрала „Хемус” е изключително важно, защото това ще отключи редица възможности за Северна България: развитие наинфраструктурата, привличане на чуждестранни инвестиции, напредък в икономиката и туризма. Благодарим на „24 часа” за поканата да се включим във форума!”– заяви Йордан Траханов, проектов ръководител в ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Форумът се организира за втора поредна година от вестник „24 часа” в партньорство с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и община Велико Търново. Целта на събитието е да срещне представители на властта и бизнеса и да насърчи диалога помежду ми за изграждането на АМ „Хемус” и възможностите за Северна България.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече