ДЖИ ПИ ГРУП АД УЧАСТВА В ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ ЗА АМ „ХЕМУС”
май 29, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП взе участие в дискусия “Магистрала “Хемус” – възраждане на Българския север”, посветена на изграждането на магистралата и развитието на Северна България.

„Изграждането на магистрала „Хемус” е изключително важно, защото това ще отключи редица възможности за Северна България: развитие наинфраструктурата, привличане на чуждестранни инвестиции, напредък в икономиката и туризма. Благодарим на „24 часа” за поканата да се включим във форума!”– заяви Йордан Траханов, проектов ръководител в ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Форумът се организира за втора поредна година от вестник „24 часа” в партньорство с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и община Велико Търново. Целта на събитието е да срещне представители на властта и бизнеса и да насърчи диалога помежду ми за изграждането на АМ „Хемус” и възможностите за Северна България.

ОЩЕ НОВИНИ

окт 15, 2020

Георги Василев: Доброволчеството е пример, от който трябва да се поучим

На церемонията "Достойните българи" председателят на борда на директорите на „Джи Пи Груп“ АД Георги Василев отличи Едуард Монов от Неделино за всеотдайно доброволчество.

Прочети повече
сеп 23, 2020

Георги Василев: Стараем се да сме в крак с тенденциите

Като социално отговорна компания, „Джи Пи Груп“ се старае да бъде в крак с налагащите се „нови“ тенденции. Направихме всичко възможно на строителните ни обекти да осигурим подходящи условия за работа на работниците.

Прочети повече
сеп 18, 2020

Георги Василев: Строителството е двигател на развитието

Държавните поръчки ще продължават да са най-значителния фактор за ръст в бранша

Прочети повече