ДЖИ ПИ ГРУП АД УЧАСТВА В ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ ЗА АМ „ХЕМУС”
май 29, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП взе участие в дискусия “Магистрала “Хемус” – възраждане на Българския север”, посветена на изграждането на магистралата и развитието на Северна България.

„Изграждането на магистрала „Хемус” е изключително важно, защото това ще отключи редица възможности за Северна България: развитие наинфраструктурата, привличане на чуждестранни инвестиции, напредък в икономиката и туризма. Благодарим на „24 часа” за поканата да се включим във форума!”– заяви Йордан Траханов, проектов ръководител в ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Форумът се организира за втора поредна година от вестник „24 часа” в партньорство с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и община Велико Търново. Целта на събитието е да срещне представители на властта и бизнеса и да насърчи диалога помежду ми за изграждането на АМ „Хемус” и възможностите за Северна България.

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече