ДЖИ ПИ ГРУП АД ЩЕ ОБНОВИ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА НА ЛЕСОПАРК “РОСЕНЕЦ”
юни 13, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД, като водещ партньор в консорциум „Джи Пи Груп Вик Росенец“ ДЗЗД, подписа договор за изпълнение на обществена поръчка с предмет “Водоснабдяване и канализация на Лесопарк “Росенец” – зона Хижи – І етап, включително КПС 4″. Лесопарк “Росенец” се намира в землището на село Атия, на около 15 км южно от Бургас. Съществуващата на територията на парка водопроводна мрежа е амортизирана и се налага да бъде подменена и разширена. Така ще се осигури нормално водоподаване към околните имоти.

Новата водоснабдителна мрежа ще има 3 главни клона с обща дължина от 1780 м. Използваните досега септични ями ще бъдат заменени от нова битова канализационна мрежа с обща дължина от около 1405 м, завършваща с канализационна помпена станция. Предвижда се и изграждане на нова дъждовна канализация, състояща се от 3 главни клона и 1 второстепенен, както и съоръжения за заустване на дъждовни води, които да осигуряват отводняване на пътните платна. Напорният водопровод ще бъде с дължина 355 м. Времето за извършване на строителните дейности е 450 дни.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече