ДЖИ ПИ ГРУП АД ЩЕ ОБНОВИ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА НА ЛЕСОПАРК “РОСЕНЕЦ”
юни 13, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД, като водещ партньор в консорциум „Джи Пи Груп Вик Росенец“ ДЗЗД, подписа договор за изпълнение на обществена поръчка с предмет “Водоснабдяване и канализация на Лесопарк “Росенец” – зона Хижи – І етап, включително КПС 4″. Лесопарк “Росенец” се намира в землището на село Атия, на около 15 км южно от Бургас. Съществуващата на територията на парка водопроводна мрежа е амортизирана и се налага да бъде подменена и разширена. Така ще се осигури нормално водоподаване към околните имоти.

Новата водоснабдителна мрежа ще има 3 главни клона с обща дължина от 1780 м. Използваните досега септични ями ще бъдат заменени от нова битова канализационна мрежа с обща дължина от около 1405 м, завършваща с канализационна помпена станция. Предвижда се и изграждане на нова дъждовна канализация, състояща се от 3 главни клона и 1 второстепенен, както и съоръжения за заустване на дъждовни води, които да осигуряват отводняване на пътните платна. Напорният водопровод ще бъде с дължина 355 м. Времето за извършване на строителните дейности е 450 дни.

ОЩЕ НОВИНИ

апр 01, 2024

Позиция на компанията

Позиция на Джи Пи Груп АД във връзка с течащата проверка на Европейската прокуратура.

Прочети повече
яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече