„Джи Пи Груп“ АД с приз от на Българска асоциация за управление на хора
яну 29, 2020

Специалистът „Човешки ресурси“ в „Джи Пи Груп“ АД, Наталия Тулуш бе отличена с приза „HR професионалист на годината“ в Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. “Джи Пи Груп“ АД бе единствената изцяло българска компания, която получи награда в надпреварата. Конкурсът на БАУХ ежегодно отличава иновативни и успешни практики, реализирани на национално ниво. Дава публичност и признание на постигнатите резултати, което дава добавена стойност за организациите и развитието на HR индустрията в България.

Г-жа Тулуш, кандидатства с проектите за преструктуриране и промяна на длъжностните характеристики на служителите в компанията, обучение „Безопасност като личен избор“ и със „Стажантска програма“ за 2019 г., която след огромната си успеваемост през 2018 г. (75% от стажантите бяха назначени в компанията), от лятна бе трансформирана в целогодишна.

Във всяка индустрия, за да бъдеш успешен трябва на първо място да си добър професионалист. В „Джи ПИ Груп“ АД вярваме в това и пожелаваме на екипа ни целеустременост и покоряване на нови върхове!

ОЩЕ НОВИНИ

юли 16, 2020

Подписаха договора за модернизацията на железопътния участък Елин Пелин-Костенец

Договорът за изпълнението бе подписан днес в сградата на ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“.

Прочети повече