„Джи Пи Груп“ АД с приз от на Българска асоциация за управление на хора
яну 29, 2020

Специалистът „Човешки ресурси“ в „Джи Пи Груп“ АД, Наталия Тулуш бе отличена с приза „HR професионалист на годината“ в Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. “Джи Пи Груп“ АД бе единствената изцяло българска компания, която получи награда в надпреварата. Конкурсът на БАУХ ежегодно отличава иновативни и успешни практики, реализирани на национално ниво. Дава публичност и признание на постигнатите резултати, което дава добавена стойност за организациите и развитието на HR индустрията в България.

Г-жа Тулуш, кандидатства с проектите за преструктуриране и промяна на длъжностните характеристики на служителите в компанията, обучение „Безопасност като личен избор“ и със „Стажантска програма“ за 2019 г., която след огромната си успеваемост през 2018 г. (75% от стажантите бяха назначени в компанията), от лятна бе трансформирана в целогодишна.

Във всяка индустрия, за да бъдеш успешен трябва на първо място да си добър професионалист. В „Джи ПИ Груп“ АД вярваме в това и пожелаваме на екипа ни целеустременост и покоряване на нови върхове!

ОЩЕ НОВИНИ

окт 15, 2020

Георги Василев: Доброволчеството е пример, от който трябва да се поучим

На церемонията "Достойните българи" председателят на борда на директорите на „Джи Пи Груп“ АД Георги Василев отличи Едуард Монов от Неделино за всеотдайно доброволчество.

Прочети повече
сеп 23, 2020

Георги Василев: Стараем се да сме в крак с тенденциите

Като социално отговорна компания, „Джи Пи Груп“ се старае да бъде в крак с налагащите се „нови“ тенденции. Направихме всичко възможно на строителните ни обекти да осигурим подходящи условия за работа на работниците.

Прочети повече
сеп 18, 2020

Георги Василев: Строителството е двигател на развитието

Държавните поръчки ще продължават да са най-значителния фактор за ръст в бранша

Прочети повече