„Джи Пи Груп“ АД с приз от на Българска асоциация за управление на хора
яну 29, 2020

Специалистът „Човешки ресурси“ в „Джи Пи Груп“ АД, Наталия Тулуш бе отличена с приза „HR професионалист на годината“ в Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. “Джи Пи Груп“ АД бе единствената изцяло българска компания, която получи награда в надпреварата. Конкурсът на БАУХ ежегодно отличава иновативни и успешни практики, реализирани на национално ниво. Дава публичност и признание на постигнатите резултати, което дава добавена стойност за организациите и развитието на HR индустрията в България.

Г-жа Тулуш, кандидатства с проектите за преструктуриране и промяна на длъжностните характеристики на служителите в компанията, обучение „Безопасност като личен избор“ и със „Стажантска програма“ за 2019 г., която след огромната си успеваемост през 2018 г. (75% от стажантите бяха назначени в компанията), от лятна бе трансформирана в целогодишна.

Във всяка индустрия, за да бъдеш успешен трябва на първо място да си добър професионалист. В „Джи ПИ Груп“ АД вярваме в това и пожелаваме на екипа ни целеустременост и покоряване на нови върхове!

ОЩЕ НОВИНИ

май 22, 2020

Прокопани са първите 500 м от южната страна на тунел „Железница“ на АМ „Струма“

Първичната облицовка на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“ достигна 500 метра изпълнение от южната страна.

Прочети повече
апр 29, 2020

Джи Пи Груп АД отново отваря вратите си за стажанти

Стажантска програма „Дай старт на кариера си в Джи Пи Груп АД“ стартира за трета поредна година.

Прочети повече