ДЖИ ПИ ГРУП АД ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНА НАГРАДА НА БАЛА НА СТРОИТЕЛИТЕ
ное 27, 2017

По повод Деня на строителя - 26 октомври, който тази година съвпада и с 10 години от създаването на КСБ, се проведе Балът на строителите. Домакин на събитието беше инж. Николай Станков председател на Управителния съвет на Камарата на строителите в България, а в организацията на празниците взе участие ДЖИ ПИ ГРУП АД. Сред официалните гости бяха президентът (2012 г. - 2017 г.) Росен Плевнелиев; Лиляна Павлова, министър на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018; кметът на Столична община Йорданка Фандъкова; Велик Занчев - зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, представители на държавни ведомства и водещи строителни фирми.

"Отбелязваме не само Димитровден, но и 10 години от създаването на Камарата. С най-много от вас знаете и знаете как е изграден камарата, колко усилие положи сектора, за да бъде приет Законът за камарите на строителите, който даде основата за определянето на ясни правила в отрасъла ", заяви при откриването на Годишния бал eng. Николай Станков.

Част от празненствата бяха строителните Оскар за 2016 г. В класацията участват само компании, вписани в Централния професионален регистър на строителите, а общият брой на фирмите е 4167. В категория "Строежи от транспортната инфраструктура", раздел "Големи", първа награда получи ДЖИ ПИ ГРУП АД. Лично наградата получи Владимир Житенски - изпълнителен директор на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

На церемонията кметът на София Йорданка Фандъкова заяви: "КСБ се грижи не само за интересите на строителите, но и да има браншът добър престиж. Столичната община е най-големият възложител в сектора, но може би най-взискателният ".

 

ОЩЕ НОВИНИ

сеп 04, 2019

Първа копка на ПСОВ Чирпан

Кметът на Чирпан Кичка Петкова направи символична първа копка на пречиствателна станция за отпадни води в град Чирпан.

Прочети повече
авг 14, 2019

16 млади специалисти избраха „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“

Шестнадесет млади специалисти в сферата на строителството избраха да преминат тази година през стажантската програма на „Джи Пи Груп“ АД.

Прочети повече
авг 09, 2019

„Джи Пи Груп“ АД ще вземе участие в модернизацията на ПТ „Росенец“

„Джи Пи Груп“ АД, като партньор в ДЗЗД „Терминал Росенец“, подписа договор с „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД – концесионер на Пристанищен терминал (ПТ) „Росенец“.

Прочети повече