ДЖИ ПИ ГРУП АД Е ЛИДЕР В КЛАСАЦИЯТА КАПИТАЛ 100 – СЕКТОР СТРОИТЕЛСТВО ЗА 2017
юли 04, 2018

За втора поредна година ДЖИ ПИ ГРУП АД бе наградена с първо място в сектор „Строителство” в престижната класация на „Капитал” – К100 на изискана церемония в резиденция Лозенец, София. Дванадесетото издание на К100 представя подробна статистика за най-големите компании в България през изминалата 2017 година, а статистиката на „Джи Пи Груп“ показа ръст на приходите на компанията с 3,6% до 185 млн.лв. и увеличение на печалбата с 45% до 27 млн.лв.

Икономическото издание “Капитал”, която се изготвя ежегодно сред най-големите компании в страната, отчита два сектора, които бележат най-значителен реален растеж. В софтуерния и строителния сектор скокът на приходите е с почти по 20%. При строителството през 2017 г. се раздвижва при държавните поръчки и активизирането на имотния сектор.

ОЩЕ НОВИНИ

юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече
юни 23, 2021

Стартира изграждането на системи за сигнализация и телекомуникация по железопътната линия Пловдив – Бургас

На 26.04.2021 г. беше подписан Акт Обр. 2а за откриване на строителна линия за обект: „Проектиране и изграждане на системи за сигнализация и телекомуникации по железопътната линия Пловдив – Бургас“.

Прочети повече
апр 24, 2021

Четири нови станции в кв. “Овча купел”, метрото вече е 52 км

Новите четири станции на софийското метро от “Овча купел” до околовръстния път при “Горна баня” бяха открити днес. „Джи Пи Груп“ АД е водещ партньор в обединението „Метробилд Запад“ и изпълни строителството на метростанция „Овча Купел“.

Прочети повече