ДЖИ ПИ ГРУП АД Е ЛИДЕР В КЛАСАЦИЯТА КАПИТАЛ 100 – СЕКТОР СТРОИТЕЛСТВО ЗА 2017
юли 04, 2018

За втора поредна година ДЖИ ПИ ГРУП АД бе наградена с първо място в сектор „Строителство” в престижната класация на „Капитал” – К100 на изискана церемония в резиденция Лозенец, София. Дванадесетото издание на К100 представя подробна статистика за най-големите компании в България през изминалата 2017 година, а статистиката на „Джи Пи Груп“ показа ръст на приходите на компанията с 3,6% до 185 млн.лв. и увеличение на печалбата с 45% до 27 млн.лв.

Икономическото издание “Капитал”, която се изготвя ежегодно сред най-големите компании в страната, отчита два сектора, които бележат най-значителен реален растеж. В софтуерния и строителния сектор скокът на приходите е с почти по 20%. При строителството през 2017 г. се раздвижва при държавните поръчки и активизирането на имотния сектор.

ОЩЕ НОВИНИ

апр 01, 2024

Позиция на компанията

Позиция на Джи Пи Груп АД във връзка с течащата проверка на Европейската прокуратура.

Прочети повече
яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече