ДЖИ ПИ ГРУП АД Е ЛИДЕР В КЛАСАЦИЯТА КАПИТАЛ 100 – СЕКТОР СТРОИТЕЛСТВО ЗА 2017
юли 04, 2018

За втора поредна година ДЖИ ПИ ГРУП АД бе наградена с първо място в сектор „Строителство” в престижната класация на „Капитал” – К100 на изискана церемония в резиденция Лозенец, София. Дванадесетото издание на К100 представя подробна статистика за най-големите компании в България през изминалата 2017 година, а статистиката на „Джи Пи Груп“ показа ръст на приходите на компанията с 3,6% до 185 млн.лв. и увеличение на печалбата с 45% до 27 млн.лв.

Икономическото издание “Капитал”, която се изготвя ежегодно сред най-големите компании в страната, отчита два сектора, които бележат най-значителен реален растеж. В софтуерния и строителния сектор скокът на приходите е с почти по 20%. При строителството през 2017 г. се раздвижва при държавните поръчки и активизирането на имотния сектор.

ОЩЕ НОВИНИ

май 21, 2019

Дай старт на кариерата си в ДЖИ ПИ ГРУП АД днес

ДЖИ ПИ ГРУП АД предлага на всички млади и амбициозни студенти да се включат в целогодишната стажантска програма на компанията „Подбор, представяне и развитие на персонала“.

Прочети повече
май 15, 2019

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция „Почти инциденти“

„Джи Пи Груп“ АД взе участие в Третата международна конференция по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. Тази година събитието премина под мотото „Почти инциденти“.

Прочети повече
апр 24, 2019

Започна рехабилитацията на пътя Бяга - Исперихово – Козарско – Граница

„Джи Пи Груп“ АД започна рехабилитацията на 1,890 км от третокласния път Бяга - Исперихово – Козарско – Граница общ.(Брацигово-Кричим).

Прочети повече