Вашият надежден партньор

Новини

Начало / Медиите за нас / XIII ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ „СТРАТЕГИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ИНВЕСТИЦИИ 2018 – КОХЕЗИЯ И СВЪРЗАНОСТ“

XIII ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ „СТРАТЕГИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ИНВЕСТИЦИИ 2018 – КОХЕЗИЯ И СВЪРЗАНОСТ“

IMG_1390

Тринадесетото издание на годишната конференция в сферата на стратегическата инфраструктура и инвестициите в България се проведе на 27 февруари 2018 г. в зала  Sofia Event Center. Организатор на мероприятието беше ГРАДЪТ Медиа Груп, а ДЖИ ПИ ГРУП АД бе основен спонсор. Тазгодишният форум беше фокусиран върху състоянието, развитието, финансирането и инвестициите в сектор свързаност. Представители на ресорните министерства и агенции, водещи експерти и бизнеса обсъдиха състоянието и предизвикателствата на стратегически инфраструктурни проекти, организацията на работа и качеството на строителството. Бяха дискутирани тенденциите, политиките и стратегиите при планирането и финансирането на транспортната и екологичната  инфраструктура на страната. Работната програма беше разделена на следните панели: европейска перспектива за Западните Балкани, академичен анализ на кохезионната политика и ползите за региона от реализиране на коридор 8, транспорт и транспортна инфраструктура България 2014-2020: Пътища и транспорт и транспортна инфраструктура България 2014-2020: Железници.

Във времето на първото българско председателство на Съвета на ЕС, темата за развитието на инфраструктурата в България беше разгледана от специфичен  ъгъл – свързаност на Европа с Азия, европейска перспектива и свързаност за страните и гражданите от Западните Балкани в период на реформа на кохезионната политика.

IMG_1374 IMG_1395 IMG_1435

28 фев 2018 | Публикувано от Коментари (0)

Подобни публикации

Напишете коментар

Полетата отбелязани със * са задължителни