Вашият надежден партньор

Новини

Начало / Медиите за нас / СИСТЕМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ ЗА РЕГИОН ПАНАГЮРИЩЕ БЕШЕ ОФИЦИАЛНО ПУСНАТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ

СИСТЕМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ ЗА РЕГИОН ПАНАГЮРИЩЕ БЕШЕ ОФИЦИАЛНО ПУСНАТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ

s1

На церемонията по откриване на обект „Изграждане на регионалната система за управление на отпадъците в регион Панагюрище” присъстваха заместник-областният управител на Областна администрация Пазарджик Стефан Мирев, директорът на Регионална инспекция околна среда и води гр. Пазарджик Костадин Гешев, ВРИД кметът на община Стрелча Кирил Биров, главният архитект на община Панагюрище Николай Младенов, управителят на „ВиК – П“ ЕООД Марин Вулев, представители на изпълнителите и служители.

Джи Пи Груп ООД като част от консорциума, построил обекта, е изпълнила изграждането на новата клетка за неопасни отпадъци, както и цялата инфраструктура, необходима за функционирането на депото.

Тържествен водосвет за здраве и благополучие отслужи свещеника от Панагюрска духовна околия, а кратка поздравителна и благодарствена реч към всички допринесли за реализирането на обекта отправи г-н Георги Павлов – временно изпълняващия длъжността кмет на община Панагюрище.

Лентата беше прерязана от кметовете на общините Панагюрище и Стрелча заедно с директора на РИОСВ Пазарджик.

На официалните лица беше показан целият обект с обяснение за функциите на различните сектори.

s4 s2 s3

21 окт 2015 | Публикувано от Коментари (0)

Подобни публикации

Напишете коментар

Полетата отбелязани със * са задължителни