Вашият надежден партньор

Новини

Начало / Награди и сертификати / НАГРАДИ ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА 2018Г.

НАГРАДИ ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА 2018Г.

Nagradi za Prinos v Blgarskata Infrastruktura 2018

На 20 март се проведе специалното издание на инициативата „Награди за принос в развитието на българската инфраструктура 2018г.“, което беше част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и беше организирано от Градът медиа груп.

Nagradi za Prinos v Blgarskata Infrastruktura 2018

Мероприятието се проведе под егидата на Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и в партньорство с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите и Министерството на енергетиката, и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора.

Nagradi za Prinos v Blgarskata Infrastruktura 2018

Целта на инициативата е да се популяризират добрите практики и постиженията на водещите компании и професионалисти. Тя прави преглед и дава публичност на най-добрите успешно завършени проекти в петте основни направления на инфраструктурата: транспортна пътна инфраструктура, транспортна железопътна инфраструктура, екологична инфраструктура, енергийна инфраструктура и градска среда. Проектите, които обхващат периода 1 януари 2016 г. – 31 декември 2017г., бяха оценени от авторитетно жури, включващо представители на Европейската комисия в България, оперативните програми „Транспорт“, „Региони в растеж”, „Околна среда” и др.

Nagradi za Prinos v Blgarskata Infrastruktura 2018

На ДЖИ ПИ ГРУП АД беше присъдено два пъти първо място за работата по Софийското метро и Софийския околовръстен път – Западна дъга. Почетните грамоти получиха лично Владимир Житенски – зам. председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор и Стефан Тотев – изпълнителен директор на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

Nagradi za Prinos v Blgarskata Infrastruktura 2018

Подобни публикации

Напишете коментар

Полетата отбелязани със * са задължителни