Вашият надежден партньор
Начало / Проекти / Спортни зали и игрища в гр. Любимец
IMG_4411 IMG_4423 IMG_4419 IMG_4445 IMG_4437 IMG_4427 IMG_4404 IMG_4382 IMG_4391

Спортни зали и игрища в гр. Любимец

Възложител: община Любимец
Изпълнител: Джи Пи Груп ООД
Започнат: 14.05.2014 г.
Завършен: 05.06.2015 г.

РЕМОНТ И РЕКОНСТРУКЦИЯ НА СПОРТНА ЗАЛА И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА СПОРТНА ЗАЛА С ПРИЛЕЖАЩИ ИГРИЩА ЗА ТЕНИС, ВОЛЕЙБОЛ, БАСКЕТБОЛ И ФУТБОЛ

Обект спортна зала бул.Одрин 81:

Изпълнен е ремонт и реконструкция на съществуваща спортна зала със застроена площ 1227 м2 и са изградени игрища за минифутбол, тенис на корт, волейбол и баскетбол, с което се оформя мултифункционален спортен комплекс. Общата площ на комплекса е 7656 м2.

Спортната зала е мултифункционална за волейбол, баскетбол и хандбал и отговаря на всички изисквания за достъпна среда, както за посетители – така и за трениращи. Изградени са подвижни трибуни, които позволяват увеличаване на размерите на игрището при прибрано състояние. Също така залата включва отделни помещения за тенис на маса, фитнес и компютърна зала.

Отоплението е решено чрез поставяне на соларни панели на покрива на сградата.

Към спортния комплекс е изграден паркинг с паркоместа за инвалиди. В прилежащите площи към комплекса е изградена детска площадка.

Обект спортна зала бул.Одрин, квартал 74:

Спортния комплекс включва спортна зала, игрище за тенис на корт, мини футболно игрище и комбинирано игрище за баскетбол и волейбол с прилежащи новоизградени трибуни на площ от 4490 м2.

Спортната зала се състои от 2 тренировъчни зали за борба, фитнес и прилежащи 4 съблекални. На втория етаж се намират офиси за клубовете в града.

Изградено е геотермално поле с цел намаляване разходите за отопление.

Спортните зали и игрища са изцяло оборудвани с спортно оборудване, включително фитнес уреди.