Вашият надежден партньор

Новини

Начало / Нови обекти / ДЖИ ПИ ГРУП АД ЩЕ РЕАЛИЗИРА II-РИ ЕТАП ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА КУРОРТЕН КОМПЛЕКС “СВЕТИ ВЛАС” – ПАЛАС ХОТЕЛ

ДЖИ ПИ ГРУП АД ЩЕ РЕАЛИЗИРА II-РИ ЕТАП ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА КУРОРТЕН КОМПЛЕКС “СВЕТИ ВЛАС” – ПАЛАС ХОТЕЛ

Model

ДЖИ ПИ ГРУП АД започва строителството на курортен комплекс „Свети Влас“ – Палас хотел етап 2 в местността „Скеля”, землище гр. Несебър. Застроената площ на комплекса е над 30 000 кв. м., на която ще бъдат разположена сградата на новостроящият се Палас Хотел, външни басейни, зона за паркиране, алеи за разходка и отдих, както и цялостно озеленяване и облагородяване на пространството около него. Основната сграда ще бъде разделена на няколко корпуса с различна височина, като най-високата ще бъде с  13 надземни и два подземни етажа, два ще бъдат с 10 надземни етажа, а останалите шест ще са ниско етажни с едно или две надземни нива. Разгънатата застроена площ на хотелa е 40565 кв. м.

Инвестиционните намерения са хотела да бъде изграден в пет звезден почивен комплекс с допълващо застрояване (външни басейни и прилежащи подземни технически помещения, бар-басейн, алейна мрежа и зони за паркиране). Предвижда се изграждането на СПА център, няколко ресторанта и бар.

Проектът включва три външни басейна (басейн за деца, басейн за възрастни и плувен басейн) и прилежащите бар и технически помещения към тях, които ще бъдат ситуирани в южната част на комплекса. Обща водна площ на басейните ще бъде 1722 кв. м. и капацитет на зоните за шезлонги 580 бр. Към подобекта спадат и ниски архитектурни елементи – алеи и пешеходни пространства, външни стълби, подпорни стени и др.

05 07

21 дек 2017 | Публикувано от Коментари (0)

Подобни публикации

Напишете коментар

Полетата отбелязани със * са задължителни