Вашият надежден партньор

Новини

Начало / Медиите за нас / ДЖИ ПИ ГРУП АД ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНА НАГРАДА НА БАЛА НА СТРОИТЕЛИТЕ

ДЖИ ПИ ГРУП АД ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНА НАГРАДА НА БАЛА НА СТРОИТЕЛИТЕ

RUM_2997

По повод Деня на строителя – 26 октомври, който тази година съвпада и с 10 години от създаването на КСБ, се проведе Балът на строителите. Домакин на събитието беше инж. Николай Станков председател на Управителния съвет на Камарата на строителите в България, а в организацията на празненствата взе участие ДЖИ ПИ ГРУП АД. Сред официалните гости бяха президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев; Лиляна Павлова, министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018; кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова; Велик Занчев – зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, представители на държавни ведомства и водещи строителни фирми.

„Отбелязваме не само Димитровден, но и 10 години от създаването на Камарата. С повечето от Вас се познаваме и знаем как беше изградена Камарата, колко усилия положи секторът, за да бъде приет Законът за Камарата на строителите, който даде основата за определянето на  ясни правила в отрасъла ”, заяви при откриването на Годишния бал инж. Николай Станков.

Част от празненствата бяха строителните Оскар-и за 2016 г. В класацията участват само компании, вписани в Централния професионален регистър на строителя, а общият брой на фирмите беше 4167. В категория „Строежи от транспортната инфраструктура“, раздел „Големи“, първа награда получи ДЖИ ПИ ГРУП АД. Лично наградата получи Владимир Житенски – изпълнителен директор на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

На церемонията кметът на София Йорданка Фандъкова заяви: „КСБ се грижи не само за интересите на строителите, но и да има браншът добър престиж. Столичната община е най-големият възложител в сектора, но и може би най-взискателният“.

IMG_7930 IMG_7958 RUM_3031

27 окт 2017 | Публикувано от Коментари (0)

Подобни публикации

Напишете коментар

Полетата отбелязани със * са задължителни