Вашият надежден партньор

Награди и референции

Начало / Награди и референции

Награди

ДЖИ ПИ ГРУП АД беше отличена в конкурса „Най-зелените компании на България” на b2b Media

За своите екологични инициативи през 2017 г. компанията спечели трета награда в категория „Строителство, недвижими имоти” в осмото издание на конкурса “Най-зелените компании в България” на b2b Media. Националният конкурс “Най-зелените компании в България” е емблема на отговорния и екологично съобразен бизнес, като включва отличия, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България, както и призове за личности, компании, общини и неправителствени организации.

ПЪРВА НАГРАДА ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ В КАТЕГОРИЯ “МЕТРОПОЛИТЕН ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА”

Присъдена на Джи Пи Груп AД като водещ партньор в ДЗЗД “МЕТРО СИФЕР” за изграждането на Метростанция ЛЕТИЩЕ София. Наградата беше връчена на INFRASTRUCTURE BULGARIA AWARDS 2016 под егидата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Министерството на околната среда и водите.

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ В КАТЕГОРИЯ “МЕТРОПОЛИТЕН ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА”

Присъдена на Джи Пи Груп AД като водещ партньор в обединение “МЕТРО БИЛД МЛАДОСТ” за изграждането на Метростанция Ал.Малинов в кв.Младост в София. Наградата беше връчена на INFRASTRUCTURE BULGARIA AWARDS 2016 под егидата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Министерството на околната среда и водите.

“Сграда на годината” за 2015

Сградата паметник на културата на пл. Славейков 6А, преустроена и реновирана от Джи Пи Груп AД, беше отличена със СПЕЦИАЛНА НАГРАДА в категория „Обществени сгради с бизнес предназначение”.

“Сграда на годината” за 2013

През 2013 г. строителна компания “Джи Пи Груп” AД получи отличието СГРАДА НА ГОДИНАТА за изграждането на Учебна спортно-тренировъчна зала към ПУ Паисий Хилендарски, Пловдив

“Сграда на годината” за 2012

През 2012 г. строителна компания “Джи Пи Груп” AД получи отличието СГРАДА НА ГОДИНАТА за изграждането на метростанции „Бели Дунав” и „Надежда”, които са част от втори метродиаметър на софийското метро. Наградата е за проект с най-значим принос в развитието на градската среда на София.

Благодарствена грамота 2012

Етрополският манастир „Света Троица” връчи на строителна компания „Джи Пи Груп” AД благодарствена грамота по повод направеното дарение през 2012 г. – изграждане и оборудване на нова камбанария, стенописи, както и други ремонтни работи.

Почетен диплом за 2012

На строителна компания „Джи Пи Груп” AД беше присъден почетен диплом, връчен от кмета на район Нови Искър, Столична община, за социално отговорен партньор на района за 2012 г.

Грамота за дарение 2011

Академията на Министерство на вътрешните работи връчи на строителна компания „Джи Пи Груп” AД грамота във връзка с направеното дарение през 2011 г. – ремонт и оборудване на учебен кабинет при факултет “Пожарна безопасност и защита на населението”.

Благодарствено писмо 2011

През 2011 г. строителна компания „Джи Пи Груп” AД получи благодарствено писмо от кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова за спомоществователството, оказано по време на Националната кампания за изграждане на центрове за рехабилитация на пострадали при инциденти „Нека бъдем по-добри”.

Грамота за 2010

Строителна компания „Джи Пи Груп” AД беше удостоена с грамота за оказаната финансова подкрепа през 2010 г. по повод честванията на 210 години от рождението на бележития българин Никола Фичев – Колю Фичето.

Референции